Speidet av

Le management

Du har blitt kontaktet/speidet/scoutet av en av våre speidere/scouts fordi du har et vakkert og unikt utseende som gir deg et spennende potensial for en modellkarriere.
På denne siden kan du lese om hva det vil si å ha blitt speidet av Le Management og hvordan det er å jobbe med oss.

Du har blitt kontaktet/speidet/scoutet av en av våre speidere/scouts fordi du har et vakkert og unikt utseende som gir deg et spennende potensial for en modellkarriere. På denne siden kan du lese om hva det vil si å ha blitt speidet av Le Management og hvordan det er å jobbe med oss.

Hva skjer etterpå?

Vi har sannsynligvis mottatt ditt eller dine foreldrenes telefonnummer. På dette nummeret vil du motta en tekstmelding fra oss hvor vi enten ber deg sende oss noen bilder av deg selv eller invitere deg (og foreldrene dine) til et uformelt møte på kontoret vårt. Hvis du ikke hører fra oss innen en uke, vennligst ta kontakt. Kanskje vi har fått feil telefonnummer og ikke klarer å komme i kontakt med deg.

Hvis vi ber deg sende oss noen bilder, vil du også få en beskrivelse av hvilke typer bilder vi ønsker å se og hvor de skal sendes til. Du kan enkelt bruke kameraet på telefonen og en nøytral bakgrunn hjemme. Mer enn det forventer vi ikke. Etter at du har sendt oss bildene dine, enten så inviterer vi deg (og foreldrene dine) til et uforpliktende møte eller så svarer vi at vi dessverre ikke kan gjøre noe for deg. I dette tilfellet er det fordi vårt team av bookere og agenter har vurdert at vi ikke har et kundebehov som matcher deg som type.

Når vi inviterer til et møte, er det helt uforpliktende og uformelt, og det skal være en god opplevelse for deg. På møtet vil vi gjerne ta noen bilder og mål av deg, slik at vi har grunnlaget til å vurdere om vi kan ha noen spennende jobber for deg.

Etterspørselen blant våre kunder og i vår bransje generelt kan variere veldig, så om vi tilbyr deg jobb som modell eller ikke, endrer det ikke faktum at vi har vist interesse for deg, for du er vakker akkurat som du er. Vi håper at du tar dette som et stort kompliment!

Hvem er Le Management?

Som modell hos Le Management ser vi deg for den du er. Vi ønsker å bli godt kjent med deg, for å gjøre oss i stand til å veilede og støtte deg som modell på best mulig måte og for å sikre at du føler deg trygg hos oss. Du vil bli tildelt en agent som vil være din kontaktperson i alle saker som gjelder modellkarrieren din. På den måten skaper vi en tillitsfull og nær relasjon, slik at vi sammen kan løfte deg og din modellkarriere til høyest mulig nivå.

Det viktigste i arbeidet vårt er tiden og omsorgen vi gir til modellene våre. Flere ganger i året prøver vi å sette opp ulike arrangementer med hensikt til å styrke modellens forståelse av bransjen, deres kroppsbevissthet, og å skape et bånd for å sikre at vi alle har en følelse av fellesskap.

Med kontorer i Aarhus, København, Hamborg, Stockholm og Oslo er Le Management et av verdens ledende modellbyråer. Vår størrelse som byrå gjør at vi kan være spesialister på det hver enkelt av oss brenner for. Vårt team av bookere er fokusert på å skape sterke kunderelasjoner og spennende jobber, mens vårt team av agenter er dedikert til å bygge tillitsfulle og nære relasjoner med modellene våre og ha den strategiske oversikten over karrieren deres. Sammen sikrer vi de beste forutsetningene for å skape en sunn og langvarig karriere for våre modeller.

Forventninger og muligheter

Det er flere måter å jobbe som modell på. Vårt mål er alltid å løfte modellene våre til sine høyeste potensial, men hvordan vi gjør det er forskjellig fra modell til modell. Det er avhengig av skoleaktiviteter, jobbmuligheter og støtten hjemmefra.Noen av våre modeller jobber deltid ved siden av studiene, mens andre reiser verden rundt som heltidsmodeller. Vi prater alltid med modellen og familien om forventninger, og vi gjør vårt beste for å være ærlige om hvilke muligheter vi ser for modellene våre.I tillegg til den sterke kundebasen vår i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge, gir vår rekkevidde og nettverk i det globale markedet tilgang til enda flere internasjonale kunder og fotografer.

Arbeidsforhold

Det er viktig for oss å alltid sende modellene våre på jobber med gode arbeidsforhold, slik at deres mentale og fysiske helse blir ivaretatt. Vi er stolte medstiftere av Danish Fashion Ethical Charter som sikrer gode og trygge arbeidsforhold for modeller. Vi er svært bevisste på at vi jobber med veldig forskjellige unge mennesker. Derfor legger vi en innsats i å støtte og veilede dem slik at de styrker selvtilliten sin og tilegner seg ferdigheter som de kan bruke gjennom hele livet.

Les mer om Det Etiske Charter her.