Om å være modell hos

Le management

Om å være modell hos

Le management

Som modell hos Le Management ser vi deg for den du er. Vi ønsker å bli godt kjent med deg, for å gjøre oss i stand til å veilede og støtte deg som modell på best mulig måte og for å sikre at du føler deg trygg hos oss. Du vil bli tildelt en agent som vil være din kontaktperson i alle saker som gjelder modellkarrieren din. På den måten skaper vi en tillitsfull og nær relasjon, slik at vi sammen kan løfte deg og din modellkarriere til høyest mulig nivå.

Det viktigste i arbeidet vårt er tiden og omsorgen vi gir til modellene våre. Flere ganger i året prøver vi å sette opp ulike arrangementer med hensikt til å styrke modellens forståelse av bransjen, deres kroppsbevissthet, og å skape et bånd for å sikre at vi alle har en følelse av fellesskap.


Med kontorer i Aarhus, København, Hamburg, Stockholm og Oslo er Le Management et av verdens ledende modellbyråer. Vår størrelse som byrå gjør at vi kan være spesialister på det hver enkelt av oss brenner for. Vårt team av bookere er fokusert på å skape sterke kunderelasjoner og spennende jobber, mens vårt team av agenter er dedikert til å bygge tillitsfulle og nære relasjoner med modellene våre og ha den strategiske oversikten over karrieren deres. Sammen sikrer vi de beste forutsetningene for å skape en sunn og langvarig karriere for våre modeller.


Send oss en søknad

Kanskje det er akkurat deg vi ser etter! Du kan sende oss en søknad ved å klikke her. Det er helt uforpliktende.
Vi ser frem til å høre fra deg!


Forventninger og muligheter

Det er flere måter å jobbe som modell på. Vårt mål er alltid å løfte modellene våre til sine høyeste potensial, men hvordan vi gjør det er forskjellig fra modell til modell. Det er avhengig av skoleaktiviteter, jobbmuligheter og støtten hjemmefra.

Noen av våre modeller jobber deltid ved siden av studiene, mens andre reiser verden rundt som heltidsmodeller. Vi prater alltid med modellen og familien om forventninger, og vi gjør vårt beste for å være ærlige om hvilke muligheter vi ser for modellene våre.

I tillegg til den sterke kundebasen vår i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge, gir vår rekkevidde og nettverk i det globale markedet tilgang til enda flere internasjonale kunder og fotografer.

Arbeidsforhold

Det er viktig for oss å alltid sende modellene våre på jobber med gode arbeidsforhold, slik at deres mentale og fysiske helse blir ivaretatt. Vi er stolte medstiftere av Danish Fashion Ethical Charter som sikrer gode og trygge arbeidsforhold for modeller. Vi er svært bevisste på at vi jobber med veldig forskjellige unge mennesker. Derfor legger vi en innsats i å støtte og veilede dem slik at de styrker selvtilliten sin og tilegner seg ferdigheter som de kan bruke gjennom hele livet.